Termeni si conditii

Bine ati venit la pagina de Termeni si Conditii pentru blogul nostru de calatorii! Aceste reguli guverneaza utilizarea site-ului nostru, precum si orice continut, produs sau serviciu oferit prin intermediul acestuia. Va rugam sa cititi cu atentie urmatoarele informatii inainte de a utiliza site-ul nostru.

 1. Acceptarea termenilor si conditiilor Prin utilizarea site-ului nostru, va exprimati acordul cu termenii si conditiile prezentate in acest document. In cazul in care nu sunteti de acord cu aceste reguli, va rugam sa nu utilizati acest site.

 2. Drepturi de proprietate intelectuala Toate drepturile de proprietate intelectuala, inclusiv drepturile de autor, marci inregistrate si drepturi de design, asupra continutului site-ului nostru sunt proprietatea noastra sau a partenerilor nostri. Utilizarea continutului nostru fara acordul nostru scris este strict interzisa.

 3. Continutul site-ului Ne straduim sa asiguram ca informatiile prezentate pe site-ul nostru sunt precise si actualizate. Cu toate acestea, nu ne asumam responsabilitatea pentru orice erori sau omisiuni in continutul site-ului nostru. Utilizati informatiile noastre pe propria raspundere.

 4. Conditii de utilizare In timp ce utilizati site-ul nostru, va obligati sa nu:

 • Utilizati site-ul nostru in orice scop ilegal sau neautorizat
 • Postati continut inadecvat sau ofensator
 • Hacks sau alte incercari de a accesa sau a modifica site-ul nostru
 • Distribuiti virusi sau alte programe daunatoare
 • Incalcati drepturile de proprietate intelectuala ale noastre sau ale partenerilor nostri
 • Utilizati site-ul nostru in orice mod care ar putea afecta negativ experienta altor utilizatori
 1. Link-uri catre site-ul nostru In principiu, suntem de acord sa utilizati link-uri catre site-ul nostru. Cu toate acestea, ne rezervam dreptul de a solicita eliminarea oricarui link catre site-ul nostru in orice moment.

 2. Modificari ale termenilor si conditiilor Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile noastre in orice moment. Va recomandam sa consultati aceasta pagina cu regularitate pentru a fi la curent cu orice modificari.

 3. Limitarea responsabilitatii In masura permisa de lege, nu vom fi responsabili pentru orice pierdere sau dauna suferita de dumneavoastra sau de terte parti in legatura cu utilizarea site-ului nostru.

 4. Litigii Orice disputa sau litigiu care apare in legatura cu utilizarea site-ului nostru va fi solutionat in conformitate cu legea romana si va fi supus jurisdicției instanțelor romane.

Daca aveti intrebari cu privire la aceste termeni si conditii, va rugam sa ne contactati prin intermediul paginii noastre de Contact sau prin adresa de e-mail afisata pe site-ul nostru.

Va multumim pentru utilizarea site-ului nostru si va dorim o calatorie minunata!