Vile

Vila Aproape de Mare

Articol scris de Sofia pe 26 Oct, 2023

Ești în căutarea evadării perfecte pe plajă? Nu căutați mai departe decât Vila Aproape de Mare! Situată la doar 50 de metri de plajă din Costinești, România, această proprietate oferă tot ce aveți nevoie pentru o vacanță de neuitat.

O oază pe plajă

Când vine vorba de locație, Vila Aproape de Mare nu poate fi învinsă. Trezește-te și ieși afară pentru a simți nisipul între degetele de la picioare în câteva minute. Indiferent dacă sunteți îndrăgostiți de soare sau preferați o baie răcoritoare în mare, această proprietate este alegerea ideală pentru iubitorii de plajă.

Terasa în aer liber oferă vederi uimitoare la mare, făcându-l locul perfect pentru relaxare și relaxare. Și dacă aveți chef de o baie, vă va plăcea piscina în aer liber de 20 de metri lungime. Faceți o baie răcoritoare sau pur și simplu relaxați-vă lângă piscină cu o carte bună.

Casa ta departe de casă

Toate camerele de la Vila Aproape de Mare sunt dotate cu facilități moderne pentru a asigura un sejur confortabil. Fiecare cameră are TV cu ecran plat cu canale prin cablu, frigider și baie privată cu duș. De asemenea, sunt furnizate articole de toaletă gratuite, astfel încât să puteți împacheta ușor și să aveți în continuare tot ce aveți nevoie.

Explorați zona

Cu o serie de restaurante și magazine la câțiva pași, nu va trebui să vă aventurați niciodată departe pentru o masă delicioasă sau un pic de terapie cu amănuntul. Și dacă doriți să explorați mai departe, cea mai apropiată gară este la doar 400 de metri. Într-o scurtă călătorie, puteți ajunge în orașul vibrant Constanța, situat la doar 25 km de proprietate.

Ce spun oaspeții noștri

Nu ne credeți pe cuvânt. Iată câteva recenzii de la oaspeții noștri mulțumiți:

  • "Nimic de spus. Ne place să stăm aici. Ca o recomandare, poate pe viitor puteți adăuga o opțiune pentru a servi micul dejun, dar nu este un punct rău. Mi-a plăcut întreaga experiență pe această locație cu cel mai bun preț/ofertă. ospitalitatea personalului a fost perfectă. Oamenii de la Vila au fost foarte amabili cu noi și au îndeplinit toate solicitările. Cameră cu vedere la mare cu experiență plăcută la piscină care este foarte curată." - Robert
  • „A fost foarte confortabil și camerele frumoase. Zona avea multe de oferit.” - Olivo
  • "Puțin zgomotos de la copii și ecoul de la piscină. Loc frumos." - Roxana
  • „Condiții foarte bune. Camere curate. Personal amabil.” - Stefan
  • "Lângă mare, alegerea perfectă pentru tineri. Cel mai drăguț personal. Foarte curat." - Adriana
  • "Locație excelentă aproape de plajă. Personal amabil și amabil care a servit o cafea excelentă. De asemenea, acces la o piscină foarte frumoasă aparținând proprietății." - Matei

Vacanța de vis începe aici

Nu ratați ocazia de a experimenta frumusețea orașului Costinești și de a vă bucura de o oază pe plajă la Vila Aproape de Mare. Rezervă-ți sejurul acum și începe să numeri zilele până la următoarea ta aventură!

0 Comentarii

Abonează-te!

Abonează-te pentru a primi cele mai noi sfaturi de călătorie.

08 Oct, 2023 Vile

Former Ceausescu's Vila Crizantema

Bine ați venit la fosta Vila Crizantema a lui Ceauşescu, o proprietate unică în Băile Govora, România. Această reședință oferă o experiență de vacanță în fosta casă a lui Nicolae Ceaușescu. Cu mobilie...