Hoteluri

Unwind in Style: Experience Montis Hotel & Spa in Muntele Mic, Romania

Articol scris de Sofia pe 23 Mar, 2023

Experimentați relaxare și confort la Montis Hotel & Spa

Căutați o evadare senină care să ofere nu numai vederi uluitoare, ci și facilități de primă clasă? Nu căutați mai departe decât Montis Hotel & Spa! Amplasat în orașul pitoresc de munte Muntele Mic, România, acest hotel de 4 stele oferă o gamă largă de facilități de top care răspund tuturor nevoilor dumneavoastră. De la schi și ciclism până la relaxare în centrul spa, Montis Hotel & Spa are tot ce aveți nevoie pentru a vă relaxa și a vă reîncărca.

Un refugiu de lux și confort

De îndată ce intri în Montis Hotel & Spa, vei fi întâmpinat de o atmosferă luxoasă care emană relaxare și confort. Lounge-ul comun al hotelului oferă oaspeților un spațiu confortabil pentru a se relaxa și a se amesteca cu ceilalți călători. Între timp, terasa este locul perfect pentru a admira priveliștile uimitoare ale munților din jur. Restaurantul și barul hotelului oferă o gamă variată de mâncăruri care satisfac toate gusturile. Indiferent dacă aveți chef de un mic dejun copios, un prânz delicios sau o cină romantică, bucătarii de la Montis Hotel & Spa vă vor ajuta. Și dacă sunteți în căutarea unui loc unde să vă relaxați după o zi de activități, barul este locul perfect pentru a vă relaxa cu o băutură răcoritoare.

Poarta ta către aventură

Pentru cei care caută aventuri, Montis Hotel & Spa este poarta de intrare perfectă pentru a explora frumosul oraș Muntele Mic. Hotelul este la mică distanță de popularul telescaun Muntele Mic, unde puteți admira peisajul uimitor în timp ce schiați sau mergeți cu bicicleta. Și dacă aveți chef de relaxare, centrul spa și de wellness este locul perfect pentru a vă relaxa cu o piscină interioară, saună și cadă cu hidromasaj.

Facilități care răspund tuturor nevoilor dvs

La Montis Hotel & Spa, facilitățile sunt concepute pentru a satisface orice nevoie. Unitățile sunt dotate cu TV cu canale prin satelit, frigider, aparat de cafea, duș, uscător de păr și birou. Toate camerele au baie privată, papuci și lenjerie de pat. Și dacă aveți nevoie de ceva în timpul șederii dvs., room service-ul hotelului este disponibil pentru a vă ajuta 24/7. Dacă sunteți în căutarea unei aventuri în aer liber, Montis Hotel & Spa oferă biciclete gratuite pentru a vă ajuta să explorați peisajul frumos din jurul Muntele Mic. După o zi lungă de activități, vă puteți relaxa în centrul spa și de wellness al hotelului, care oferă o piscină interioară, saună și cadă cu hidromasaj.

Ce spun oaspeții despre Montis Hotel & Spa

Nu ne credeți pe cuvânt! Iată ce au de spus unii dintre oaspeții noștri despre șederea lor la Montis Hotel & Spa:
  • "Am avut o experiență foarte frumoasă aici. Cazarea este perfectă, camere mari și frumoase, cu toate facilitățile. Au un spa grozav și un restaurant cu adevărat drăguț, cu mâncare bună și un personal cu adevărat foarte drăguț. Recomandăm cu căldură acest hotel." - Ionut
  • „Dotări frumoase, toate foarte curate, mâncare bună, perfectă pentru un weekend.” - Sorina
  • „Frumuț și curat, mâncare bună, spa minunat cu apus de soare inclus :)” - Adrian

Experimentați magia Montis Hotel & Spa

Dacă sunteți în căutarea unui refugiu luxos și relaxant, care oferă vederi uimitoare, facilități de top și o gamă largă de activități, nu căutați mai departe decât Montis Hotel & Spa. Rezervă-ți sejurul astăzi și experimentează magia Muntele Mic!

0 Comentarii

Abonează-te!

Abonează-te pentru a primi cele mai noi sfaturi de călătorie.

17 Apr, 2023 Hoteluri

Evadare in lux si aventura la Hotel Dorna

Căutați o evadare de lux în natură? Nu căutați mai departe decât Hotelul Dorna, situat în inima stațiunii de schi Vatra Dornei. Cu locația sa excelentă, la doar 50 de metri de pârtia de schi Park, put...