Aparthotel

Stați în stil și confort la Aparthotel MARWELL RESIDENCE

Articol scris de Sofia pe 22 Mar, 2023

Bine ați venit la Aparthotel MARWELL RESIDENCE

Căutați un loc de cazare în Suceava, România, care este atât accesibil, cât și luxos? Nu căutați mai departe decât Aparthotel MARWELL RESIDENCE, un hotel de apartamente modern și elegant, care oferă un sejur confortabil și convenabil atât pentru călătorii de agrement, cât și pentru cei de afaceri.

Cazare elegantă

La Aparthotel MARWELL RESIDENCE înțelegem importanța confortului și a stilului. De aceea, oferim apartamente care nu sunt doar spațioase și curate, ci și proiectate elegant. Fiecare apartament are un patio cu vedere uimitoare la oraș, o zonă de relaxare și o bucătărie complet utilată, cu frigider, mașină de spălat vase, cuptor cu microunde, minibar și aparat de cafea. Baia privată este dotată cu duș și articole de toaletă gratuite.

Locatie convenabila

Situat la 2 Strada Dionisie Para, Aparthotel MARWELL RESIDENCE este situat convenabil în inima Sucevei, cu acces facil la multe atracții populare. Parcul de aventuri Escalada este la doar 36 km, iar Mănăstirea Humor este la 41 km. Aeroportul Internațional Suceava este, de asemenea, în apropiere, la doar 14 km de unitate.

Facilități de lux

La Aparthotel MARWELL RESIDENCE, ne mândrim să oferim oaspeților noștri facilități de top care le vor face șederea cât mai confortabilă și convenabilă. Este disponibil WiFi gratuit în întreaga proprietate, precum și parcare privată gratuită. De asemenea, oaspeții se pot bucura de o zonă de lounge comună și pot merge cu bicicleta în apropiere.

Oaspeți fericiți

Nu ne credeți pe cuvânt - vedeți ce au de spus oaspeții noștri fericiți despre șederea lor la Aparthotel MARWELL RESIDENCE:

  • "Absolut imaculat! Frumos finisat și comunicare excelentă din partea gazdelor. Foarte recomandat pentru un sejur în Suceava. Ne-a plăcut foarte mult șederea." - Fi, Regatul Unit (Evaluare: 10)
  • "Mi-au placut foarte mult aceste apartamente. Camere frumoase, spatioase si curate, cu design modern. Hotelul este situat in apropierea centrului orasului, in apropiere exista un supermarket si o cafenea. Camera are tot ce ai nevoie pentru un sejur confortabil, atat pentru un sejur scurt si pentru o sedere mai lunga.Daca sunt din nou in Suceava cu siguranta voi sta in aceste apartamente si voi recomanda aceasta cazare prietenilor mei!" - Yuliia, Ucraina (Evaluare: 10)
  • „Camera este destul de bună și confortabilă. Bucătăria are toate echipamentele necesare. Funcția de autoverificare este, de asemenea, uimitoare.” - Sergii, Ucraina (Evaluare: 10)
  • "O recomand tuturor, proprietarul este foarte amabil si personalul politicos. Cazarea este ordonata, camerele sunt foarte confortabile si calme, il voi recomanda tuturor celor care vin in Suceava in vacanta sau la serviciu, proprietarul este politicos și vorbește fluent engleza și alte limbi. Camere prestigioase și ordonate. rezervă și relaxează-te." - Alexandru, Regatul Unit (Evaluare: 10)
  • "Atmosfera confortabila si apartament curat. Daca cineva imi cere sa recomand apartamente in Suceava, cu siguranta voi recomanda Marwell Residence!" - Alexandru, Regatul Unit (Evaluare: 10)
  • "Foarte spațios și extrem de curat. Personal excelent. Acces ușor, check-in automat. Parcare disponibilă." - Irina, România (Evaluare: 10)
  • „Cel mai bun aparthotel din Suceava.” - Senin, România (Evaluare: 10)

 

0 Comentarii

Abonează-te!

Abonează-te pentru a primi cele mai noi sfaturi de călătorie.

06 Nov, 2023 Aparthotel

London Apartments Vaslui

Bine ați venit la London Apartments Vaslui, o bijuterie ascunsă, amplasată în frumosul oraș Vaslui, România. Dacă sunteți în căutarea unui loc confortabil și convenabil unde să stați în timpul călător...

02 Nov, 2023 Aparthotel

Scandinavia Residence

Căutați un loc confortabil și convenabil pentru a sta în Piatra Neamț, România? Nu căutați mai departe decât Scandinavia Residence. Cu unitățile sale confortabile, locația excelentă și o gamă largă de...

28 Oct, 2023 Aparthotel

Tomis Garden Aparthotel Bucuresti

Căutați un loc confortabil și convenabil pentru a vă caza în București? Nu căutați mai departe de Tomis Garden Aparthotel Bucuresti. Bucurați-vă de lux și confort în camerele lor cu aer condiționat, T...

25 Oct, 2023 Aparthotel

SERGIU'S ROOMS

Căutați un loc confortabil și modern unde să stați lângă Sibiu, România? Nu cauta mai departe de CAMERA LUI SERGIU! Situată în Tălmaciu, la doar 17 km de Piața Unirii, această proprietate oferă vedere...

10 Oct, 2023 Aparthotel

ALBERT RESIDENCE

Căutați cazarea perfectă în Brașov, România? Nu mai căuta! ALBERT RESIDENCE cu PARKING este locul potrivit pentru un sejur confortabil și memorabil. Cu locația sa excelentă și facilitățile de top, ace...