Hotel

Nord Hotel

Articol scris de Mihai pe 08 Oct, 2023

Welcome to Nord Hotel - A Hidden Gem in Borşa, Romania

Căutați o evadare senină și pitorească? Nu căutați mai departe decât Hotelul Nord, o proprietate fermecătoare situată în frumosul oraș Borșa, România. Amplasat în inima naturii, acest hotel oferă o evadare liniștită din agitația vieții orașului. Fie că sunteți un pasionat de natură sau pur și simplu doriți să vă relaxați, Hotelul Nord are tot ce aveți nevoie pentru a vă face șederea de neuitat.

Descoperiți frumusețea Hotelului Nord

La intrarea în Hotelul Nord, veți fi întâmpinat de ospitalitate caldă și de o ambianță confortabilă care vă va face să vă simțiți ca acasă. Camerele sunt decorate cu gust și dotate cu facilități moderne, asigurând un sejur confortabil tuturor oaspeților. Băile private sunt dotate cu duș și articole de toaletă gratuite, adăugând un plus de lux experienței dumneavoastră.

Unul dintre punctele de atracție ale Hotelului Nord este locația sa uimitoare. Situată la doar 7 kilometri de centrul orașului, această proprietate oferă echilibrul perfect între liniște și comoditate. Vă puteți bucura de liniștea naturii înconjurătoare, fiind în același timp aproape de atracțiile și facilitățile locale.

Cu WiFi gratuit disponibil în întreaga proprietate, puteți rămâne cu ușurință conectat și împărtăși experiențele minunate cu prietenii și familia acasă. Televizorul din fiecare cameră oferă divertisment pentru acele seri confortabile, în timp ce zona de relaxare și dulapul oferă un plus de confort.

Relaxați-vă și răsfățați-vă cu facilități de lux

Dacă ceea ce cauți este relaxarea, Hotelul Nord te acoperă. Hotelul are un centru spa unde vă puteți răsfăța cu o gamă de tratamente și terapii de întinerire [rezervați acum]. De la piscina interioară încălzită până la camera de sare, dușuri emoționale și saună uscată, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă relaxa și a vă reîncărca în timpul șederii dumneavoastră [rezervați acum].

Pentru pasionații de fitness, Hotelul Nord oferă și o sală de fitness bine echipată. Rămâneți activ și mențineți-vă rutina de antrenament chiar și în timpul vacanței.

Când vine vorba de mese, Hotelul Nord se mândrește cu un restaurant à la carte fantastic. Răsfățați-vă cu mâncăruri delicioase pregătite de bucătari experimentați, folosind ingrediente proaspete și din surse locale. Barul și terasa din grădină oferă cadrul perfect pentru a savura o băutură în timp ce admirați priveliștile uluitoare ale peisajului din jur.

Dacă preferați confortul camerei dvs., este disponibil room service, permițându-vă să vă bucurați de mese delicioase chiar la ușa dumneavoastră.

Explorați împrejurimile fantastice

Borșa și împrejurimile sale oferă o multitudine de activități pentru pasionații de aer liber. Drumeții, ciclism și plimbări pe îndelete în natură sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile oaspeților. Iubitorii de natură vor fi încântați să descopere faimoasa Cascada Cailor din apropiere, oferind un spectacol natural unic și uluitor.

Zona este și un refugiu pentru pasionații de schi, cu pârtia de schi Runc-Știol situată la doar 5,5 kilometri și pârtia de schi Prislop, cu iluminare, la doar 18 kilometri de hotel. Experimentați fiorul alunecării pe pante în mijlocul împrejurimilor pitorești.

Cu Gara Vişeu de Jos la doar 30 de kilometri distanţă, ajungerea la Hotelul Nord este uşoară şi convenabilă, permiţându-vă să vă începeţi vacanţa minunată cu uşurinţă.

Ce spun oaspeții

"Serviciul a fost servit la micul dejun fără o varietate mare de alimente. Pentru saună și piscină trebuie să plătiți suplimentar.
Locație foarte bună, nu departe de centrul orașului, dar în același timp într-o zonă liniștită și liniștită. Hotelul are propriul său parcare si SPA propriu cu piscina si sauna."
Evaluare: 9,0 Superb - Arkadiusz, Polonia

„Am simțit că recepționerul nu a fost foarte primitor. Poate pentru că am stat doar o noapte. De asemenea, am fost informați cu câteva zile înainte de șederea noastră că zona de spa este închisă și când am cerut alte detalii în mesaj, ei nu mai răspunde.
Camera și priveliștea au fost foarte frumoase. Am stat la etajul trei și nu am auzit niciun zgomot de la drum sau de la petreceri de la parter. Mâncarea de la restaurant a fost gustoasă."
Evaluare: 8.0 Foarte bine - Adavlad, Romania

"Piscina închisă.
Curăţenie."
Evaluare: 8.0 Medie - Radu2006, Romania

„Hotelul are o sală de evenimente chiar lângă hotel, care a găzduit o nuntă sâmbătă seara. La miezul nopții au început să tragă artificii de sub fereastra noastră, trezindu-ne. Camera era curată
și destul de liniștită, chiar dacă aveam camera cu vedere la strada.”
Evaluare: 8.0 Foarte bine - Radu, Romania

„Loc foarte frumos și curat.”
Rating: 10 Exceptional - Gheorghe, Romania

"Piscina era in renovare.
Personalul a fost foarte amabil la solicitari si foarte politicos si prietenos."
Evaluare: 10 Excepțional - Oana, Irlanda

"Camere frumoase, curate si adecvate. Echipa frumoasa. SPA-ul a fost inchis. Pozitie buna pentru calatorii de o zi. Cafea buna la bar."
Evaluare: 8.0 Foarte bine - Liviu10, Israel

"Tot."
Rating: 10 Foarte bine - Ana, Romania

Sejurul dumneavoastră memorabil vă așteaptă la Hotelul Nord

Dacă sunteți în căutarea unui refugiu liniștit în pitorescul Borșa, România, nu căutați mai departe decât Hotelul Nord. Cu atmosfera sa fermecătoare, facilitățile de lux și împrejurimile uluitoare, această bijuterie ascunsă va crea cu siguranță amintiri de neuitat pentru toți oaspeții. Rezervă-ți sejurul acum și experimentează adevărata liniște [rezervă acum].

0 Comentarii

Abonează-te!

Abonează-te pentru a primi cele mai noi sfaturi de călătorie.

08 Nov, 2023 Hotel

Hotel Severus

Bine ați venit la Hotel Severus, o bijuterie ascunsă în inima orașului Zalau, România. Cu locația sa convenabilă și facilitățile de top, acest hotel este alegerea perfectă atât pentru călătorii de afa...

08 Nov, 2023 Hotel

Bliss Inn Tunari

Bine ați venit la Bliss Inn Tunari, o bijuterie ascunsă în România, care oferă o evadare încântătoare din agitația cotidiană. Cu camere confortabile, facilități convenabile și o locație excelentă, ace...

07 Nov, 2023 Hotel

Daria Suite

Bine ați venit în lumea fermecătoare a Daria Suite, o bijuterie ascunsă, amplasată în inima orașului Târgu Jiu, România. Acest hotel de 3 stele oferă un amestec captivant de confort, stil și comoditat...

07 Nov, 2023 Hotel

Vila Chesa

Căutați un loc unde să vă relaxați și să vă reîncărcați bateriile? Nu căutați mai departe decât Vila Chesa, situată convenabil lângă autostrada europeană E60, la doar 3,5 km de centrul orașului Târgu...

07 Nov, 2023 Hotel

Hotel Glory

Bine ați venit la Hotel Glory, destinația perfectă pentru următoarea evadare în Oradea, România! Situat la doar 4 km de Cetatea Oradea, hotelul nostru de 4 stele ofera un sejur confortabil si convenab...

06 Nov, 2023 Hotel

Continental Forum Oradea

Continental Forum Oradea este o proprietate de top situată în Oradea, România. Oferind o evadare liniștită pe malul râului Crișul Repede, acest hotel este la doar 5 minute de mers cu mașina de centrul...