Itinerarii

Itinerariul perfect de 3 zile in Valencia

Articol scris de Mihai pe 02 Mar, 2023

 

Bine ati venit in Valencia, un oras fermecator cu multe atractii turistice, mancare delicioasa si oameni primitori. Itinerariul perfect de doua zile va va oferi oportunitatea de a explora principalele puncte de atractie ale orasului si de a va bucura de tot ceea ce Valencia are de oferit.

Ziua 1

Dimineata: Incepeti dimineata cu o plimbare prin Parcul Central, cel mai mare parc din Valencia, situat in centrul orasului. Parcul este un loc minunat pentru a va bucura de natura, de flori si de vegetatie, dar si pentru a face o plimbare relaxanta.

Pranz: Pentru pranz, va recomandam sa incercati mancarea traditionala valenciana, Paella, la unul dintre cele mai bune restaurante din oras. Paella este o mancare cu orez si fructe de mare sau carne si este una dintre cele mai renumite mancaruri din Valencia.

Dupa-amiaza: Dupa pranz, vizitati Ciudad de las Artes y las Ciencias, un complex futurist al carui design a atras admiratia din intreaga lume. Acesta este un loc perfect pentru a va bucura de arta si de cultura, dar si pentru a va distra. Nu ratati sa vizitati Oceanografic, cel mai mare acvariu din Europa, care gazduieste o mare varietate de vietuitoare marine.

Ziua 2

Dimineata: In aceasta dimineata, vizitati Catedrala, una dintre cele mai impresionante cladiri istorice din Valencia. Construita in secolul al XIII-lea, catedrala gazduieste Capilla del Santo Caliz, capela care adaposteste potirul folosit de Isus Hristos la Cina cea de Taina.

Pranz: Pentru pranz, va recomandam sa incercati Tostadas, o mancare traditionala asemanatoare cu bruschetta, dar cu o varietate de ingrediente, cum ar fi ton, somon sau avocado. Puteti incerca aceasta mancare la unul dintre restaurantele locale.

Dupa-amiaza: Ultima oprire a itinerariului nostru este Plaja, una dintre cele mai frumoase plaje din Valencia. Petreceti dupa-amiaza la plaja, relaxandu-va si bucurandu-va de soare si de mare. De asemenea, puteti face o plimbare pe Malvarrosa Boardwalk, o promenada lunga de-a lungul plajei, care ofera o priveliste impresionanta asupra Marii Mediterane.

DupaSeara: Valencia este faimoasa pentru Nit de Foc, o noapte de petrecere care are loc in fiecare an in luna martie, cu ocazia celebrarii Zilei Sfantului Iosif. In timpul acestei nopti, strazile orasului sunt pline de focuri de artificii si de petrecareti care danseaza si se distreaza pana in zori. Daca aveti noroc sa fiti in Valencia in timpul acestei sarbatori, nu ratati ocazia de a experimenta traditiile si cultura locala.

Ziua 3

Dimineata: In aceasta dimineata, vizitati Palatul Generalitat, o cladire impresionanta din secolul al XV-lea, care a fost resedinta guvernului regiunii Valencia. Palatul este situat in centrul istoric al orasului si gazduieste expozitii de arta si de istorie.

Pranz: Pentru pranz, va recomandam sa incercati Bocadillos, sandvisuri traditionale valenciene, care pot fi umplute cu o varietate de ingrediente, cum ar fi jamon serrano, branza sau rosii. Puteti incerca aceasta mancare la unul dintre standurile de street food din oras.

Dupa-amiaza: Ultima oprire a itinerariului nostru este Turia Gardens, un parc impresionant care a fost construit pe locul unui rau care a fost deviat in urma unei inundatii devastatoare. Parcul este un loc minunat pentru a va bucura de natura si de frumusetea peisajului, dar si pentru a face o plimbare pe bicicleta sau pe role.

Aceasta a fost experienta noastra in Valencia. Speram ca v-a placut si ca v-am oferit cateva idei pentru a va bucura de tot ceea ce acest oras minunat are de oferit.

Buena suerte y buen viaje!

 

Apartamentos Core Suites Valencia, Valencia

Apartamentos Core Suites Valencia este un hotel uimitor situat în inima orașului Valencia, Spania, la adresa 31 Avinguda de França, Camins al Grau, 46023. Hotelul oferă camere luxoase și spațioase, cu facilități moderne și decor elegant. Locația este perfectă pentru călătorii care doresc să exploreze atracțiile majore ale orașului, inclusiv L'Oceanografic și Grădinile Turia.

Fiecare unitate de la hotel are bucătărie complet utilată, cu masă, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie privată cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. De asemenea, sunt disponibile un frigider, mașină de spălat vase și cuptor cu microunde, precum și un aparat de cafea.

Hotelul oferă oaspeților un mic dejun continental și există o piscină sezonieră în aer liber și o terasă pentru relaxare. Hotelul are, de asemenea, un serviciu de închiriere de biciclete, ceea ce facilitează explorarea orașului pe două roți. Este disponibilă o parcare privată.

Fie că vizitați Valencia pentru afaceri sau pentru plăcere, Apartamentos Core Suites Valencia este destinația perfectă. Hotelul este aproape de centrele de conferințe de top ale orașului, terenuri de golf, spitale și repere, inclusiv Bazilica de la Virgen de los Desamparados, Orașul Artelor și Științelor, Puerto de Valencia și Valencia Silk Exchange. Rezervă-ți sejurul astăzi pentru o experiență de neuitat!

Mythic Valencia, Valencia

Mythic Valencia: un hotel plin de istorie și mitologie, situat în fermecătorul cartier La Saidia din Valencia. Din momentul în care intri, vei fi transportat într-o lume a minunii și a feeriei. Camerele cu aer condiționat sunt decorate elegant, cu accent pe confort și stil. Fiecare cameră are birou, cutie de valori, TV cu ecran plat și baie privată cu duș. Pentru confortul dumneavoastră, sunt furnizate lenjerie de pat și prosoape.

Începeți-vă ziua cu un delicios mic dejun tip bufet, care include opțiuni continentale și fără gluten. Facilitățile de afaceri, cum ar fi fax și fotocopiere, precum și un serviciu de călcătorie, sunt disponibile pentru oaspeți. Personalul prietenos de la recepția deschisă nonstop vorbește arabă, germană, engleză și spaniolă, asigurând o primire călduroasă tuturor oaspeților.

Situat convenabil în apropierea atracțiilor populare, cum ar fi Grădinile Turia, Muzeul Național de Ceramică și Arte Decorative González Martí și Turnurile Serranos, Mythic Valencia este baza perfectă pentru a explora orașul. Hotelul oferă, de asemenea, acces ușor la L'Oceanografic, Parcul Gulliver, Feria Valencia, Spitalul La Fe, Bursa de Mătase din Valencia, Muzeul de Arte Frumoase și multe alte puncte de interes.

Relaxați-vă după o zi de vizitare a obiectivelor turistice cu o băutură la snack bar. Fie că sunteți aici pentru afaceri sau pentru plăcere, Mythic Valencia este alegerea perfectă pentru un sejur de neuitat.

Palacio Vallier 5*, Valencia

Palacio Vallier 5*, Valencia - Un sejur de lux în inima orașului

Situat în istorica Plaza Manises, Palacio Vallier 5* oferă un sejur de lux în inima orașului Valencia. Acest hotel de 5 stele se află la doar 300 de metri de Biserica Sfântul Nicolae și la câțiva pași de multe atracții populare, cum ar fi Bazilica de la Virgen de los Desamparados, Jardines de Monforte și Grădinile Turia.

Hotelul oferă camere mobilate elegant, cu TV cu ecran plat, minibar, aparat de cafea și baie privată cu articole de toaletă gratuite. Unele camere oferă chiar și un balcon cu vedere uimitoare la oraș.

Palacio Vallier 5* oferă un mic dejun à la carte sau continental, precum și un restaurant și un bar pentru mese rafinate și băuturi. Călătorii de afaceri pot profita de centrul de afaceri și de serviciul de concierge, în timp ce toți oaspeții se pot bucura de WiFi gratuit în întreaga proprietate.

  • Recepție deschisă nonstop
  • Transferuri de la aeroport
  • Room service
  • Parcare privată

Fie că vă aflați în oraș pentru afaceri sau pentru plăcere, Palacio Vallier 5* oferă o experiență excepțională, cu acces ușor la atracțiile de top din Valencia, inclusiv L'Oceanografic, Parcul Gulliver și Centrul de conferințe Feria Valencia. Rezervă-ți sejurul astăzi și experimentează luxul în inima Valencia!

Hotel Plaza Mercado & Spa, Valencia

Bine ați venit la Hotel Plaza Mercado & Spa din Valencia! Situat la Plaza Del Mercado 45, Ciutat Vella, 46001 Valencia, Spania, acest hotel oferă un centru spa luxos de 100 m2 și o cadă cu hidromasaj, făcându-l destinația perfectă pentru cei care doresc relaxare.

Fiecare unitate este dotată cu un TV inteligent cu ecran plat și o bucătărie complet utilată, cu cuptor cu microunde și fierbător electric. Oaspeții se pot răsfăța cu o masă delicioasă la restaurantul proprietății, urmată de o băutură la bar.

La un cost suplimentar, oaspeții pot accesa o varietate de facilități de spa, inclusiv un hamam, baie de aburi turcească, piscină relaxantă cu cadă cu hidromasaj, cadă rece și zonă de relaxare. Sunt disponibile și tratamente de masaj, dar accesul la spa este permis numai persoanelor cu vârsta peste 12 ani.

Hotelul Plaza Mercado & Spa este situat convenabil în apropierea multor atracții populare, cum ar fi L'Oceanografic, Parcul Gulliver și Orașul Artelor și Științelor. Alte repere din apropiere includ Biserica Sfântul Nicolae, Bursa de Mătase din Valencia și Turnurile Serranos.

Fie că vă aflați în Valencia pentru afaceri sau pentru agrement, Hotel Plaza Mercado & Spa vă oferă un sejur confortabil și luxos. Rezervă-ți sejurul acum și experimentează cea mai bună relaxare și confort.

Marqués House Hotel Sup, Valencia

Marqués House Hotel Sup:

Situat în inima Valencia, la Carrer de l'Abadia de Sant Martí nr. 10, Ciutat Vella, 46002, Marqués House Hotel Sup este un hotel de 4 stele care oferă o gamă largă de facilități pentru a asigura un sejur confortabil. Hotelul are o terasă și un bar unde oaspeții se pot relaxa după o zi lungă de vizitare a obiectivelor turistice.

Cu locația sa excelentă, atracțiile populare, cum ar fi Muzeul Național de Ceramică și Arte Decorative González Martí, Gara Norte, Bazilica de la Virgen de los Desamparados și Grădinile Turia sunt ușor accesibile.

Fiecare cameră de la Marqués House Hotel Sup este dotată cu baie privată, iar unele camere au balcon cu vedere uimitoare la oraș. Oaspeții pot savura zilnic un mic dejun continental sau à la carte la hotel. Alte facilități includ o recepție deschisă nonstop, birou de turism, spațiu pentru depozitarea bagajelor, room service și Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate.

  • Facilități în cameră: baie privată, balcon cu vedere la oraș
  • Facilități hotel: terasă, bar, recepție deschisă 24 de ore, birou de turism, depozit de bagaje, room service, Wi-Fi gratuit
  • Atracții din apropiere: Muzeul Național de Ceramică și Arte Decorative Gonzalez Marti, Gara de Nord, Bazilica Fecioarei Neputincioșilor, Grădinile Turia
  • Zone populare: Piața Centrală din Valencia, Casino CIRSA Valencia, Barrio del Carmen, Plaza Ayuntamiento, Quart Towers

0 Comentarii

Abonează-te!

Abonează-te pentru a primi cele mai noi sfaturi de călătorie.