Pensiuni

Hanul Simon Pensiune & Restaurant

Articol scris de Mihai pe 14 Oct, 2023

Welcome to Hanul Simon Pensiune & Restaurant

Amplasat în împrejurimile frumoase de pajiști și dealuri, Hanul Simon Pensiune & Restaurant este o proprietate fermecătoare situată în Bran, România. Cu locația sa convenabilă, la doar 3 minute de mers cu mașina de celebrul Castel Bran și la 4 km de zona de schi Zanoaga, această pensiune oferă un sejur confortabil și pitoresc pentru călătorii care caută atât relaxare, cât și aventură.

O retragere bine echipată

La sosire, oaspeții sunt întâmpinați cu camere care sunt proiectate cu gust și dotate cu facilități moderne. Fiecare cameră are TV LCD prin cablu, WiFi și balcon, permițând oaspeților să se bucure de priveliștile uimitoare ale naturii înconjurătoare.

Pentru un plus de confort, fiecare cameră este dotată cu cel puțin 1 baie cu uscător de păr, duș și articole de toaletă gratuite. Camerele spațioase și bine dotate asigură un sejur confortabil și plăcut tuturor oaspeților.

Delicii culinare delicioase

Unul dintre punctele de atracție ale Hanul Simon Pensiune & Restaurant este propriul restaurant. Oaspeții se pot răsfăța cu mâncăruri tradiționale românești pregătite cu dragoste și grijă de bucătarii talentați. Restaurantul oferă o atmosferă confortabilă, perfectă pentru a savura o masă cu familia și prietenii.

Fie că este pentru micul dejun, prânz sau cină, vizitatorii vor fi încântați de aromele și autenticitatea bucătăriei locale. Terasa restaurantului și grădina superbă de peste 2000 de metri pătrați oferă decorurile ideale pentru relaxare și degustarea acestor delicii culinare. Este o adevărată experiență gastronomică de neratat!

Explorarea împrejurimilor

Hanul Simon Pensiune & Restaurant beneficiază de apropierea de diverse atracții și repere. Pentru cei care caută activități în aer liber, există numeroase opțiuni disponibile. La cerere, pot fi organizate excursii în munții din jur, oferind priveliști uluitoare și șansa de a intra în legătură cu natura.

În plus, proprietatea este situată convenabil în apropierea atracțiilor populare precum Dino Parc, Horror House Bran, Cheile Grădiștei Adventure Park, Wolf Park Adventure și Fun Park Kalinderu. Pasionații de natură vor fi încântați să exploreze Peștera Valea Cetății sau să viziteze Sanctuarul Urșilor Libearty Zărnești.

Ce au de spus oaspeții

Oaspeții care s-au cazat la Hanul Simon Pensiune & Restaurant au lăsat recenzii încântătoare subliniind experiențele lor plăcute. Cristina din România a apreciat locația frumoasă, personalul amabil și balconul camerei cu vedere la râu și dealuri. Florin din România a fost încântat de locația excelentă și de personalul uimitor. Mihai din Marea Britanie a lăudat caracterul hotelului, restaurantul fantastic și personalul serviabil. Acestea sunt doar câteva exemple ale feedback-ului general pozitiv primit de la oaspeți.

Nadezhda din Bulgaria a menționat în mod special personalul prietenos care a făcut mai mult decât atât pentru a asigura un sejur bun. Raluca din România s-a bucurat de mediul familial, curtea spațioasă cu loc de joacă și micul dejun delicios cu brânză locală. Linda din Statele Unite a subliniat ospitalitatea remarcabilă a proprietarilor, făcându-i pe oaspeți să se simtă ca acasă și bineveniți.

escapada ta perfecta te asteapta

Daca sunteti in cautarea unui refugiu memorabil si relaxant in Bran, Hanul Simon Pensiune & Restaurant este alegerea perfecta. Cu camerele sale confortabile, restaurantul încântător și împrejurimile uluitoare, oferă o experiență de neuitat tuturor oaspeților. Nu ratați această bijuterie ascunsă în România.

Fie că sunteți interesat să explorați istoricul Castel Bran, să vă bucurați de activități în aer liber în munții din apropiere sau pur și simplu să vă răsfățați cu delicioasele preparate din bucătăria românească, Hanul Simon Pensiune & Restaurant are câte ceva pentru toată lumea. Rezervați acum și răsfățați-vă cu un sejur extraordinar la această proprietate fermecătoare.

0 Comentarii

Abonează-te!

Abonează-te pentru a primi cele mai noi sfaturi de călătorie.

09 Nov, 2023 Pensiuni

PENSIUNEA LA CUCI

Bine ați venit la PENSIUNEA LA CUCI, o proprietate fermecătoare pe malul mării din Techirghiol, România. Cu camere confortabile, o grădină și un bar, această bijuterie ascunsă oferă tot ce aveți nevoi...

08 Nov, 2023 Pensiuni

Poarta Raiului

Ești gata să experimentezi o bucată de Rai? Nu căutați mai departe decât Poarta Raiului, o proprietate uimitoare amplasată în inima naturii. Cu grădina și terasa frumoasă, răsfățați-vă în centrul spa...

05 Nov, 2023 Pensiuni

Casa Ionela Petreus

Bine ați venit la Casa Ionela Petreus, o proprietate fermecătoare situată în inima orașului Poienile Izei, România. Cu camerele sale confortabile, împrejurimile pitorești și ospitalitatea excepțională...

05 Nov, 2023 Pensiuni

Pensiunea La Tase

Căutați o evadare fermecătoare în Calafat, România? Nu căutați mai departe decât Pensiunea La Tase! Această proprietate încântătoare este alegerea perfectă pentru călătorii care caută confort, comodit...

04 Nov, 2023 Pensiuni

Papa la Șoni Gastro-Pensiune

Cauți o cazare confortabilă și fermecătoare în inima orașului Borsec, România? Nu căutați mai departe decât Papa la Șoni Gastro-Pensiune. Cu ratingul său de 3 stele și facilități excelente, această pr...

04 Nov, 2023 Pensiuni

Pensiunea Malina

Bine ați venit la Pensiunea Malina, o proprietate fermecătoare amplasată în frumosul sat Moieciu de Sus, România. Dacă sunteți în căutarea unui refugiu relaxant înconjurat de vederi uluitoare la munte...