Cabane

Evadați în natură la Campolongo Tiny Chalet: escapada dvs. perfectă

Articol scris de Mihai pe 30 Mar, 2023

Evadați în natură la Campolongo Tiny Chalet

Căutați o evadare confortabilă și retrasă, amplasată în frumosul peisaj rural românesc? Nu căutați mai departe decât Campolongo Tiny Chalet. Această proprietate fermecătoare oferă amestecul perfect de confort și liniște, cu vederi uluitoare la munte și o serie de facilități pentru a vă face șederea de neuitat.

Un refugiu rustic

Intră în propria ta cabană privată și pregătește-te să fii transportat într-o lume cu farmec rustic și frumusețe naturală. Cabana este decorată atent și complet echipată cu tot ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil. Chalet cu 1 dormitor are o bucătărie utilată cu frigider și cuptor cu microunde, un TV cu ecran plat și o zonă de relaxare confortabilă. Baia include un duș răcoritor, iar prosoape și lenjerie de pat sunt furnizate. Dar adevărata frumusețe a cabanei Campolongo Tiny Chalet se află în afara ușilor sale. Savurați o cafea de dimineață pe terasă, în timp ce admirați priveliștile uimitoare ale munților. Faceți o plimbare prin grădină și respirați aerul curat. Cu WiFi gratuit în întreaga proprietate, puteți rămâne conectat în timp ce vă bucurați de împrejurimile liniștite.

Explorați zona înconjurătoare

În timp ce Campolongo Tiny Chalet oferă evadarea perfectă din agitația vieții orașului, este, de asemenea, situat ideal pentru cei care doresc să exploreze zona înconjurătoare. Cabana se află la doar 44 km de Castelul Bran, o destinație obligatorie pentru oricine este interesat de istorie și arhitectură. Iar pentru cei care caută aventură, Parcul de Aventura Cheile Grădiștei este la doar 46 km. Pentru cei care preferă să stea mai aproape de casă, există o mulțime de trasee de drumeții în apropiere și drumuri pitorești de care să se bucure. Orașul Cîmpulung din apropiere oferă, de asemenea, o gamă largă de restaurante și cafenele locale de explorat.

Casa ta departe de casă

La Campolongo Tiny Chalet, ne mândrim să oferim oaspeților noștri o gamă largă de facilități pentru a le face șederea cât mai confortabilă și plăcută posibil. Parcarea este disponibilă, astfel încât să puteți explora cu ușurință zona înconjurătoare. Iar pentru cei care doresc să se relaxeze și să se relaxeze, grădina și terasa noastră oferă locul perfect pentru a se relaxa cu o carte bună. Totuși, nu ne credeți pe cuvânt. Oaspeții noștri se bucură de unitățile de cazare confortabile și împrejurimile uimitoare. „Totul despre această proprietate a fost uimitor”, spune un oaspete recent. „Primirea caldă, priveliștea, locația, cât de ușor accesibil este, căsuțele mici, curtea, jacuzzi-ul, pachetul de bun venit.” Un alt oaspete a descris priveliștea ca fiind „uimitoare” și a lăudat „oamenii [care au fost] foarte amabili”.

Următoarea ta escapadă vă așteaptă

Evadați în peisajul rural românesc și descoperiți frumusețea naturală și liniștea din Campolongo Tiny Chalet. Cu camere confortabile, vederi uimitoare și o gamă largă de facilități, proprietatea noastră este destinația perfectă pentru cei care caută un refugiu liniștit. Rezervă-ți sejurul astăzi și începeți să vă planificați escapada de vis.

Rezervă-ți sejurul acum

Sunteți gata să experimentați singuri frumusețea cabanei Campolongo Tiny Chalet? Rezervă-ți sejurul acum și pregătește-te să te relaxezi într-unul dintre cele mai frumoase colțuri ale României. Cu WiFi gratuit în întreaga proprietate, poți rămâne conectat în timp ce te bucuri de împrejurimile liniștite. Și cu parcare disponibilă la fața locului, puteți explora cu ușurință zona înconjurătoare, fără să vă faceți griji cu privire la găsirea unui loc pentru a vă parca mașina.

Ce spun oaspeții noștri

Nu ne credeți pe cuvânt. Oaspeții noștri se bucură în mod constant de experiențele lor la Campolongo Tiny Chalet. Iată doar câteva recenzii de la oaspeții recenți: - "Totul despre această proprietate a fost uimitor. Primirea călduroasă, priveliștea, locația, cât de ușor accesibil este, căsuțele mici, curtea, jacuzzi-ul, pachetul de bun venit." - Norbert, Regatul Unit - „Unul dintre cele mai liniștite locuri în care am stat în ultima vreme. Priveliștea uimitoare atât de la pat, cât și de la jacuzzi.” - Ingrid, România - „Prinția și oamenii [au fost] foarte amabili.” - Larisa, România Cu recenzii ca acestea, este clar că Campolongo Tiny Chalet oferă amestecul perfect de confort, liniște și frumusețe naturală.

Planificați-vă escapada de vis

Fie că sunteți în căutarea aventurii sau pur și simplu doriți să scăpați de agitația vieții de zi cu zi, Campolongo Tiny Chalet este destinația perfectă. Cu camere confortabile, vederi uimitoare și o gamă largă de facilități, proprietatea noastră oferă evadarea perfectă atât pentru cupluri, cât și pentru călătorii solitar. Deci, de ce să așteptați? Rezervă-ți sejurul acum și începeți să vă planificați escapada de vis într-unul dintre cele mai frumoase colțuri ale României. Abia așteptăm să vă urăm bun venit la Campolongo Tiny Chalet.

Rezervă-ți șederea astăzi

Sunteți gata să experimentați singuri frumusețea cabanei Campolongo Tiny Chalet? Rezervă-ți sejurul astăzi și începeți să vă planificați escapada de vis. Abia așteptăm să vă urăm bun venit în mica noastră bucată de paradis.

0 Comentarii

Abonează-te!

Abonează-te pentru a primi cele mai noi sfaturi de călătorie.

28 Oct, 2023 Cabane

Mountain Chalet - Cabana la Muntele Baisorii

Evadați în munții pitorești din Muntele Cacovei și experimentați o evadare ca nimeni altul la Mountain Chalet - Cabana la Muntele Baisorii. Amplasată în mijlocul unei naturi uluitoare, această casă de...

27 Oct, 2023 Cabane

The Barn

The Barn este o proprietate uimitoare situată în Șirnea, România. Cu vedere la munte, camere spațioase și facilități de top, oferă un sejur cu adevărat memorabil pentru călători. Fie că sunteți în cău...

27 Oct, 2023 Cabane

Organicle Lodge

Bine ați venit la Organicle Lodge, refugiul perfect pentru iubitorii de natură și cei care caută liniște. Situată în Sâncrăieni, România, această bijuterie ascunsă oferă o evadare senină din agitația...

14 Oct, 2023 Cabane

Cabana de pe stanca - hotel

Bine ați venit la Cabana de pe stanca - hotel, o bijuterie ascunsă amplasată în satul pitoresc Cîrlibaba Nouă, România. Această proprietate de 3 stele oferă cazare confortabilă, împrejurimi uimitoare...

10 Oct, 2023 Cabane

Stana lui Aidan

Evadare in pitorescul Stana lui Aidan, un refugiu linistit in Ciurila, Romania. Cu priveliștile sale uluitoare la lac și camerele confortabile, această proprietate oferă o oază de liniște unde vă pute...

08 Oct, 2023 Cabane

Cabana "Trei Brazi " Retezat

Căutați o evadare senină și pitorească? Nu căutați mai departe decât Cabana „Trei Brazi” Retezat, situată în Rîu de Mori, România. Această proprietate frumoasă oferă tot ce aveți nevoie pentru o vacan...