Hoteluri

Descoperiți Confortul și Relaxarea Complexului Hotelier Havana

Articol scris de Mihai pe 26 Mar, 2023

Bine ați venit la Hotel Complex Havana - Destinația voastră supremă pentru confort și relaxare

Dacă plănuiești o excursie la Tîrgu Ocna și cauți un sejur confortabil și relaxant, Hotel Complex Havana este destinația ta supremă. Situată în Strada Costache Negri, această proprietate frumoasă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă face șederea memorabilă. Cu camere confortabile, un restaurant și un bar, puteți fi siguri că șederea dumneavoastră la Hotel Complex Havana va fi deloc uimitoare. Să ne afundăm în detalii!

Vă așteaptă un sejur confortabil și relaxant

Când ajungeți la Hotel Complex Havana, vă veți simți imediat ca acasă. Cu Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate, puteți rămâne conectat cu prietenii și familia acasă. Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, aer condiționat și baie privată. Sunt oferite articole de toaletă gratuite pentru a vă asigura că aveți tot ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil.

Dimineața, savurați un mic dejun continental delicios la restaurantul proprietății. Și dacă plănuiești un eveniment privat, restaurantul poate găzdui și asta. Personalul de la recepție vă poate oferi informații despre ce să faceți în zonă, asigurându-vă că veți profita la maximum de șederea dumneavoastră.

Copiii au la dispoziție un loc de joacă în aer liber unde își pot petrece timpul când vremea le permite, făcându-l destinația perfectă pentru familii.

O locație ideală pentru următoarea călătorie

Hotel Complex Havana este situat în Tîrgu Ocna, făcându-l o locație ideală pentru următoarea călătorie. Proprietatea se află la doar 20 de minute de mers cu mașina de Onești și la 60 km de Bacău. Și dacă ești interesat să vizitezi Mănăstirea Cașin, este la doar 30 km distanță.

Dar asta nu este tot. Hotelul este situat in apropiere de Saline Targu Ocna, care este o atractie de vizitat obligatoriu. Potrivit unui oaspete, "cel mai bun din acest hotel este situat langa Salina Targu Ocna. Imi place salinul asta, si este mult mai bun decat salinul din Turda (foarte linistit si cu putina lume - fara aglomeratie de oameni). "

Facilități care vă fac șederea memorabilă

La Hotel Complex Havana, înțelegem că lucrurile mărunte vă fac șederea memorabilă. De aceea, vă oferim o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că șederea dumneavoastră este cât mai confortabilă.

  • Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate
  • TV cu ecran plat în camere
  • Aer condiționat în camerele de oaspeți
  • Baie privată cu articole de toaletă gratuite
  • mic dejun continental
  • Restaurant la fața locului care poate găzdui evenimente private
  • Bar
  • Lounge comun
  • Loc de joaca in aer liber pentru copii

Recenziile oaspeților vorbesc

Dar nu ne credeți pe cuvânt. Iată câteva recenzii de la oaspeții noștri:

  • „Pe site-ul de rezervare au făcut reclamă o cameră cu 30m2, dar avem o cameră cu aproximativ 15m2, într-adevăr micuță, fără loc, fără scaune cu masă și cu un miros enervant (cred că pentru că covorul nu a fost curat de foarte mult timp ). Dar până la urmă - prețul pe noapte este ieftin și primești ceea ce plătești. Merită o noapte. Un tip foarte amabil și de ajutor la recepție. M-a ajutat cu valiza mea grea sus la etajul 2. Parcare ( gratuit) la proprietate Obtinem o camera linistita - pe partea opusa a drumului principal. Mic dejun bun (include doar mancare, trebuie sa platiti pentru bautura - ciudat :( Am luat cina si la restaurant si mancarea si pretul a fost ok.Cel mai bun din acest hotel este situat langa Saline Targu Ocna.Iubesc acest ser fiziologic și este mult mai bun decât salinul din Turda (foarte liniștit și cu puțini oameni - fără mulțime de oameni)." - Irenafz din Slovenia (Evaluare: 8,0 din 10,0)
  • „Camere foarte cool, curate și confortabile.” - Marius din Romania (Evaluare: 9,0 din 10,0)
  • "Frigiderul era foarte foarte mic, la fel si balconul. Restaurantul a fost foarte frumos, iar mancarea a fost foarte buna. Camera curata si linistita." - Olga din România (Evaluare: 9,0 din 10,0)
  • „Zgomot de la drum. Mic dejun bun, locație bună.” - Virgil din România (Evaluare: 9,0 din 10,0)

După cum puteți vedea, oaspeții noștri adoră șederea lor la Hotel Complex Havana. De la camere confortabile până la restaurantul hotelului, avem tot ce aveți nevoie pentru un sejur de neuitat.

Fă-ți rezervarea astăzi

Dacă sunteți în căutarea unui sejur confortabil și relaxant în Tîrgu Ocna, nu căutați mai departe de Hotel Complex Havana. Cu o gamă largă de facilități și o locație excelentă, suntem destinația perfectă pentru următoarea ta călătorie. Așadar, fă-ți rezervarea astăzi și pregătește-te să experimentezi maximul în confort și relaxare.

0 Comentarii

Abonează-te!

Abonează-te pentru a primi cele mai noi sfaturi de călătorie.

17 Apr, 2023 Hoteluri

Evadare in lux si aventura la Hotel Dorna

Căutați o evadare de lux în natură? Nu căutați mai departe decât Hotelul Dorna, situat în inima stațiunii de schi Vatra Dornei. Cu locația sa excelentă, la doar 50 de metri de pârtia de schi Park, put...